Baltacı Turizm
Personel Taşımacılığı Ankara

BALTACI TURİZM

1997 yılında Cemal Baltacı tarafından, Baltacı Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ünvanıyla Türkiye'nin başkenti olan Ankara'da kurulmuştur. Sunduğu kaliteli ve güvenli hizmetler, büyük kurum ve kuruluşların Baltacı'yı çözüm ortağı seçmelerinde etkili olmuştur. Bu güçle daha da büyüyen Baltacı, hizmet kalitesini geliştirmek adına kurumsallaşarak sorumluluk sahibi olmanın gereğini yerine getirmiştir.

Tüm araçlarını uydu takip sistemi ile 7 gün 24 saat izleyen Baltacı, kısa zamanda çok yol kat eden bir şirket olarak öğrenci ve personel taşımacılığının yanı sıra Turizm Taşımacılığı, Uzun Dönem Filo Kiralama, VIP Araç Kiralama, Transfer Hizmetleri de vererek sektöründe standartları belirleyen seviyeye ulaşmıştır.

Sektörde ilkleri yapan şirket olarak anılan Baltacı'nın kullandığı işletim sistemi çağdaş teknoloji ile uyum içerisindedir. Aynı zamanda kazandığı tecrübeleri maksimum derecede müşteri odaklı değerlendiren Baltacı, çalıştırdığı tüm personelinin, yönetim ve hizmet kalitesi teknikleri konusunda eğitim almasını sağlayarak memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

"Sorumluluk taşır" ilkesinden, iş etiği prensibinden ödün vermeksizin hizmet verdiği müşterilerinin takdir ve teşekkürünü alarak Türkiye'nin 81 ilinde ilklere başarıyla imza atan Baltacı, TSE, HYB, TÜRK-AK, D2, K2*, ISO-9001, ISO-14001 ve IEC, BS, EN 9001:2008 belgelerine sahiptir.

Menü
Copyright 2014 Baltacı Turizm Ankara - Tüm hakkı saklıdır. Web Tasarım Ankara